EcoVapor – интелигентната иновация

Новини

Революционен парен котел спестява до 20 % разход на гориво и намалява вредните емисии отвъд всички стандарти

Продукт на три години научни разработки, тестове и полеви изпитания, новият парогенератор на италианския и европейски лидер ICI caldaie e иновация с многоизмерен ефект.

С EcoVapor се предлага интелигентен парен котел, който ще направи производството на пара много рентабилно (с около 30-50% по-евтино от типичните триходови котли с ниски емисии на NOx), енергийно ефективно (до 95% КПД) и екологосъобразна алтернатива (само 80mgNOx / kWh емисии, които могат да бъдат в съответствие с най-строгите разпоредби), за да привлече  онези пазари и клиенти, които искат да стимулират използването на нови технологии за генериране на пара, за да се намалят сметките за енергия, да се оптимизира потреблението на енергия и да се намалят емисиите на NOx.

Новият котел бе представен в съпоставка със стандартния му аналог , като бяха анализирани работните параметри на двата модела, подчертавайки пет основни предимства: безопасност, емисии, енергоспестяване, простота и интеграция, свързаност. Новият модел  EcoVapor позволява по-голяма персонализация на потреблението на енергия според нуждите на клиента и постигането на революционни нива на енергийна ефективност.

За създаването на този компактен и иновативен модел ICI Caldaie, си партнира с Burnertech – инженерингова компания, базирана в Обединеното кралство, специализирана в проектирането и производството на адаптирани решения за дизайна на горелки и Troll System – италианска компания с повече от 20 години опит в продуктите на електронния пазар.

Новият продукт ще бъде достъпен на българския пазар от средата на месец Ноември. Фирма „Сървиз 47″ ЕООД.

IMG_20171013_125741(2) (1) img_8117_low (1)

keyboard_arrow_up
Translate »
Call Now Button