Български фирми гостуват в завода на ICI caldaie

Новини

По покана на Фирма „Сървиз 47” ,  представители на едни от водещите компании в областта на проектиране и изграждана на пароцентрали бяха гости  на италианската фирма ICI caldaie, която е най- големият производител на парни котли в Италия.

Гостите имаха възможност да се запознаят детайлно с процеса на производство като за тях специално бе организирана презентация и обиколка на производствените съоръжения на компанията.

По време на презентацията беше възможно да се види и новата система Ecovapor внедрена в стандартен парен котел, докосвайки всички новости на иновациите, които обещават да бъдат революционни в индустрията.

Новият модел  EcoVapor позволява по-голяма персонализация на потреблението на енергия според нуждите на клиента и постигането на революционни нива на енергийна ефективност. Представянето му илюстрира основният замисъл на проекта, подчертавайки пет основни предимства: безопасност, емисии, енергоспестяване, простота и интеграция, свързаност.

С организираното посещение в производствената база на нашите италиански партньори ICI caldaie, ние от фирма „Сървиз 47” утвърждаваме политиката си на откритост и доверие, която е водеща в отношенията ни с клиенти и партньори.

img_8093 20171013_113829

keyboard_arrow_up
Translate »
Call Now Button